Olympica - Descartes, René (Problemos, 2016)
(fragmentai, pateikti Adrieno Baillet La Vie de Monsieur Des-Cartes) Versta iš: Adrien Bailet, La vie de monsieur Descartes, vol. 1, Paris: Chez D. Horthemels, 1691, pp. 80–86, 120. Iš prancūzų kalbos vertė Daina Habdankaitė, Viktoras Bachmetjevas, Paulius Garbačiauskas ir Jonas Skarulskis