Kristinos Rickevičiūtės bibliografija - Tumelis, Juozas (Problemos, 1985)
Pateikiama Kristinos Rickevičiūtės bibliografija, kurioje suregistruoti: filosofės raštai, išleisti atskiromis knygomis; straipsniai periodikoje, rinkiniuose, enciklopedijoje ir kituose leidiniuose; vertimai ir jos rengti darbai. Pridedama K. Rickevičiūtės spausdintų darbų chronologijos rodyklė bei keliolika svarbesnių pozicijų apie jos gyvenimą ir darbus.