Apie judėjimą - Berkeley, George (Problemos, 2016)
Versta iš: George Berkeley. De Motu. In: The Works of George Berkeley, vol. 1 of 4. The Project Gutenberg, ebook [39746]. May 20, 2012, p. 623–637 [žiūrėta 2015 m. sausio 10 d.]. http://www.gutenberg.org/files/39746/39746-pdf.pdf?session_id=4bc9cfa72ed4454c0940975edf5503b59871e996 Iš lotynų kalbos vertė Živilė Pabijutaitė Vertimo mokslinis redaktorius Mindaugas Strockis