Genadijus Nežnovas (1916-1975) - Nenurodytas, Autorius (Problemos, 1975)
1975 m. lapkričio 15 d. mirė Genadijus Nežnovas, gimęs 1916 m. Briansko srityje. G. Nežnovas buvo plataus kūrybinio diapazono žmogus, puikus pedagogas, publicistas, tyrinėtojas. Jis yra parašęs straipsnių ir knygų, nagrinėjančių estetikos klausimus: partiškumą mene, visuomenines meno funkcijas, meno įtaką žmogui, žmonių dvasinio tobulėjimo procesą, meno kūrinių suvokimą ir kitus