Iš filosofijos istorijos [B. Kuzmickas, J. Lazauskas, K. Rickevičiūtė. Iš filosofijos istorijos. V., 1968] - Gudaitytė, Rūta (Problemos, 1969)
Recenzuojama B. Kuzmicko, J. Lazausko, K. Rickevičiūtės knyga „Iš filosofijos istorijos“. Teigiama, kad autoriai pateikia originalią klasikinės vokiečių filosofijos ir neotomistinės filosofijos interpretaciją, akcentuoja sunkiau suprantamus šių filosofijos krypčių aspektus, medžiaga dėstoma glaustai, sklandžiai, aiškiai. Aptariamos pagrindinės katalikybės filosofijos problemos, pateikiama bendroji etikos, estetikos, dabartinės kultūros ir religijos supratimo charakteristika.