Respublikinė konferencija Kaune - Krakauskas, Edmundas (Problemos, 1968)
1967 m. spalio 20–21 dienomis Kauno Politechnikos instituto visuomeninių mokslų katedrų pastangomis Kaune buvo surengta aukštųjų mokyklų visuomeninių mokslų katedrų dėstytojų respublikinė mokslinė konferencija, skirta Didžiosios Spalio socialistinės revoliucijos penkiasdešimtmečiui paminėti. Konferencija dirbo keturiomis – TSKP istorijos, mokslinio komunizmo, filosofijos ir politinės ekonomijos – sekcijomis. Filosofijos sekcijoje pranešimus skaitė A. Čedavičius, I. Zaksas, V. Gasiūnas.