PAMATYTI TIRPSTANTĮ CUKRŲ - Gustas, Virginijus (Problemos, 2014)
Kristupas Sabolius. Įnirtingas miegas: vaizduotė ir fenomenologija. Vilniaus universiteto leidykla, 2012. 282 p. ISBN 978-609-459-123-6 To See Melting Sugar Virginijus Gustas