FILOSOFINĖ POETIKA: NUO ANTIKOS IKI ŠIŲ DIENŲ - Barevičiūtė, Jovilė Kotryna (Problemos, 2008)
Kačerauskas T. Filosofinė poetika. Vilnius: Versus aureus, 2006. 280 p. ISBN 9955-699-17-5 Philosophical Poetcs: from Antiquity to Our Times Jovilė Kotryna Barevičiūtė