APIE FILOSOFIJOS IR MENO SĄSAJAS - Martinkus, Vytautas (Problemos, 2008)
Leonarda Jekentaitė. De profundis: psichoanalitinės filosofijos žvilgsniu apie mąstytojus ir menininkus [sudarytoja Rūta Brūzgienė]. – Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2007 (Vilnius: Petro ofsetas). – 519, [1] p., [28] iliustr. lap. – Santr. angl. – Tiražas [700] egz. – ISBN 978-9955-698-31-9. On the Relations between Philosophy and Art Vytautas Martinkus