NEMO INTRAT IN CAELUM NISI PER PHILOSOPHIAM - Šaulauskas, Marius P.; Kubilius, Mindaugas (Problemos, 2010)
Kolegas kalbino ir tekstą užrašė Mindaugas Kubilius Nemo intrat in caelum nisi per philosophiam Marius P. Šaulauskas, Mindaugas Kubilius ;