Tariamas L-klaidingumas ir tikrosios loginės struktūros - López-Astorga, Miguel (Problemos, 2020)
2012 metais atlikę tyrimą Orenes ir Johnsonas-Lairdas pasiekė tokių rezultatų, kurie buvo įdomūs žvelgiant iš kognityvinės perspektyvos, tačiau problemiški analizuojant tokiais metodais kaip Carnapo ekstensijos ir intensijos semantinis metodas. Esminė kliūtis kyla iš to, kad, anot Orenes ir Johnsono-Lairdo, žmonės yra linkę tam tikrais atvejais priimti tokias išvadas, kurios yra klaidingos esant bet kokiam įmanomam dalykų padėties aprašui. Straipsnyje siūlomas būdas įveikti šią kliūtį. Šis būdas remiasi mintimi, kad Orenes ir Johnsono-Lairdo eksperimento dalyvių priimtų išvadų tikroji loginė forma buvo ne tokia, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio, o atitiko kitokią, labai skirtingą struktūrą, kuri gali būti teisinga pagal kai kuriuos dalykų padėties aprašus.