Pasaulis yra čia, kur gyvena jį kuriantis žmogus. Algimanto Jankausko ir Jūratės Kavaliauskaitės pokalbis su Romualdu Ozolu - Jankauskas, Algimantas; Kavaliauskaitė, Jūratė (Problemos, 2018)
[tekstas lietuvių kalba]