Pranešimas Humanitarinių mokslų fakulteto tarybai - Sezemanas, Vosylius (Problemos, 2018)
[tekstas lietuvių kalba] Apie p. J. Donskio veikalą: Die Erkenntnis des Fremdseelischen. Versuch der Erkenntnis des Fremdseelischen auf allgemein erkenntnistheorischer Grundlage.