Modern Ethics: the Theory and/or the Practice, the Objectivity and I or Subjectivity - Treznevičiūtė, Daiva (Problemos, 2002)
Mokslinė konferencija “(Po) etikos: kaip galima šiuolaikinė etika?” Vilnius, 2001 lapkričio 9 d.