Bibliography of Angelas Daugirdas - Tumelis, Juozas (Problemos, 1977)
Spausdinama Apšvietos filosofijos Lietuvoje atstovo Angelo Daugirdo (1776–1835) bibliografija, kurią sudaro dvi dalys. Pirmoje dalyje suregistruoti visi A. Daugirdo spausdinti raštai, rankraščiai, vertimai. Antrą dalį sudaro 1835–1977 m. literatūra apie A. Daugirdą baltarusių, lenkų, lietuvių, lotynų, rusų ir kitomis kalbomis.