Bibliography of the Works of Jonas Repšys - [autorius nenurodytas], (Problemos, 1976)
Spausdinama Jono Repšio darbų bibliografija. Ją sudaro 61 mokslo ir mokslo populiarinimo straipsnis. Taip pat nurodytos 6 disertacijų, kurių vadovas J. Repšys buvo, autorių pavardės ir pavadinimai.