Conferences on Philosophical Problems of Ethics - Marčiulaitytė, L. (Problemos, 1968)
Apžvelgiamos 1963–1966 m. Kauno Medicinos institute vykusios mokslinės konferencijos, kuriose buvo nagrinėjamos filosofinės medicinos ir biologijos problemos: „Filosofiniai klausimai medicinoje“, „Medicina – biologija - ateizmas“, „Medicina ir filosofija“.