A Conference on Methodological Questions of Biology and Agriculture - Karakozova, E. (Problemos, 1968)
1967 m. gruodžio 14-15 dienomis įvyko jungtinė Lietuvos Žemės ūkio akademijos ir Veterinarijos akademijos konferencija tema „Metodologiniai biologijos ir žemės ūkio mokslų klausimai“. Konferencijoje buvo nagrinėjamos biologijos ir žemės ūkio mokslų filosofinės problemos, su kuriomis susijęs subjektyvizmo pasekmių likvidavimas ir posūkis žemės ūkio moksluose bei praktikoje po TSKP CK 1964 m. Spalio plenumo.