ISTORINIS TAUTOS LIKIMAS IR DOROVĖ - Berenis, Vytautas (Problemos, 2007)
Jonas Balčius. Dorovinio identiteto prigimtis ir prasmė. Vilnius: Kultūros, filosofijos ir meno institutas, 2005, p. 352. ISBN 9986-638-57-7Historical Fate of Nation and MoralityVytautas Berenis  pan>