EPISTEMOLOGIJOS IR POLITINĖS FILOSOFIJOS PROBLEMOS AKADEMINIAME DISKURSE - Barevičiūtė, Jovilė Kotryna (Problemos, 2007)
Problems of Epistemology and Political Philosophy in the Academic Discourse Jovilė Kotryna Barevičiūtė an>