TIKĖJIMAS, ŽINOJIMAS IR LINKSMAS DISERTACIJOS GYNIMAS - Vasiliauskaitė, Nida (Problemos, 2007)
2006 m. birþelio 30 d. Vilniaus universiteto Filosofijos fakultete doktorantas Mindaugas Briedis apgynë daktaro disertacijà „Tikëjimo ir þinojimo problema P. Tillicho filosofinëje teologijoje“.Belief, Knowledge and Jolly Defense of Thesis Nida Vasiliauskaitė an>