KODĖL KAPITALIZMAS, KUR DEMOKRATIJA? - Bielskis, Andrius (Problemos, 2008)
Lietuvoje lyginamosios istorinės sociologijos požiūriu. – Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2008. – 744 p. – Santr. angl. – ISBN 978-9955-33-231-2.Why Capitalizm, where is Democracy?Andrius Bielskis