Concordia liberi arbitrii cum gratiae donis (excerpts). Translation into Lithuanian and commentaries: Živilė Pabijutaitė - Molina, Ludovicus (Problemos, 2018)
[text in Lithuanian]Translated from: Luis de Molina, 1876. Concordia liberi arbitrii cum gratiae donis, divina praescientia, providentia, praedestinatione et reprobatione ad nonnullos primae partis Divi Thomae articulos, ed. Johannes Rabeneck. Oniae: Collegium Maximum, 286–291, 315–318.
Keywords: none