Kantiana lituanica - Tumelis, Juozas (Problemos, 1974)
Spausdinama I. Kantui skirtos lietuviškosios literatūros bibliografija, kurios tikslas – sukaupti į vieną vietą I. Kanto raštų vertimus bei jo palikimą ir asmenybę liečiančius darbus lietuvių kalba nuo pat pirmųjų straipsnių pasirodymo XIX a. iki 1974 m. pabaigos. Bibliografiją sudaro 261 pozicija, išspausdinta 1864–1974 metais, kuri apima: I. Kanto raštų vertimus, bendro pobūdžio nagrinėjimus ir vertinimus, specialesni kurio nors I. Kanto filosofijos klausimo ar jo įnašo atskiriems mokslams nagrinėjimai, I. Kanto kilmės bei jo įnašo į lietuvių kultūrą klausimai bei kita.