The New Old Translation of Plato’s Ion - Aleknienė, Tatjana (Problemos, 2023)
Platonas, 2022. Iš senosios graikų kalbos vertė, įvadą ir komentarus parengė Mantas Adomėnas. Opera Platonis. Vilnius: Phi knygos, 128 p. ISBN 9786098236255.