Atminties aktyvizmas tarp vertybių ir interesų: paminklai, muziejai ir institucijos - Davoliūtė, Violeta; Cauvin, Thomas; Budrytė, Dovilė (Politologija, 2024)
Memory Activism between Values and Interests: Monuments, Museums and Institutions
Keywords: -