45 požiūriai į dirbtinio intelekto grėsmes ir galimybes - ko tikėtis? - Skurdauskaitė, Ieva (Politologija, 2020)
Recenzijoje aptariamos dvi knygos: Martino Fordo „Architects of Intelligence: The Truth about AI from the People Building it“ ir Johno Brockmano „Possible Minds: Twenty-Five Ways of Looking at AI“. Analizuojami pateikti požiūriai: dirbtinio intelekto grėsmės, galimybės ir tyrinėjamos temos.