Lietuvos valstybės atkūrimo idėja dokumentuose - Jankauskas, Algimantas (Politologija, 2018)
[tekstas lietuvių kalba]Fundamentalaus dokumentų rinkinio apie Lietuvos valstybės atkūrimą 1914–1918 metais pasirodymas yra vienas iš nedaugelio pozityvių Valstybės šimtmečio paminėjimo ženklų. Knygoje įamžintas Lietuvos valstybės Tėvų kūrėjų palikimas, liudijantis, kokiomis sudėtingomis sąlygomis, kokiu pasiaukojamu darbu buvo brandinama, ginama ir įgyvendinama Lietuvos valstybės idėja. [...
Keywords: nėra