KALININGRADISTIKA IR OLŠTYNO POLITOLOGŲ NIŠOS - Lopata, Raimundas (Politologija, 2017)
Prieš 2016-ųjų metų Šv. Kalėdas Varmijos Mozūrų universiteto Politikos mokslų institutas Olštyne išleido kolektyvinę monografiją, skirtą Rusijos Federacijos Kaliningrado (Karaliaučiaus) srities problematikai. [...]