DISERTACIJA APIE RUSIJOS INFORMACIJOS GEOPOLITIKĄ LIETUVOJE - Jankauskas, Algimantas (Politologija, 2015)
2008 m. birželio 27 d. Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute doktorantas Nerijaus Maliukevičius apgynė disertaciją „Rusijos informacijos geopolitikos potencialas ir sklaida Lietuvoje“. Disertacijos gynimo tarybą sudarė pirmininkas prof. dr. Alvydas Jokubaitis, tarybos nariai prof. dr. Vytautas Radžvilas, prof. dr. Gediminas Vitkus, prof. dr. Arūnas Augustinaitis, prof. dr. Žygintas Pečiulis. Oponentai – prof. dr. Gintautas Mažeikis ir doc. dr. Tomas Janeliūnas. Darbo vadovas – doc. dr. Lauras Bielinis. Viešame disertacijos gynime dalyvavo instituto bendruomenės nariai, svečiai. [...]