Atminties aktyvizmas tarp vertybių ir interesų: paminklai, muziejai ir institucijos - Davoliūtė, Violeta; Cauvin, Thomas; Budrytė, Dovilė (Politologija, 2024)
Specialus „Politologijos“ numerisKviestiniai redaktoriaiVioleta DavoliūtėVilniaus universitetasThomas CauvinLiuksemburgo universitetasDovilė BudrytėGeorgia Gwinnett College
Keywords: -