ELEKTRONINĖS DEMOKRATIJOS PROJEKTAS SIŪLO NAUJAS PILIEČIŲ IR VALDŽIOS KOMUNIKACIJOS FORMAS - Ramonaitė, Ainė (Politologija, 2015)
Nuo 2007 m. rugsėjo Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institutas kartu su Kauno technologijos ir Mykolo Romerio universitetais įgyvendina ambicingą projektą „Demokratija žinių visuomenėje: iššūkių ir galimybių analizė“ (e. demokratija). Projekto tikslas – nustatyti esmines demokratijos funkcionavimo šiuolaikinėje informacinėje visuomenėje problemas ir pasiūlyti efektyvius būdus joms spręsti, taikant naująsias informacines technologijas. Projektą remia Lietuvos valstybinis mokslo ir studijų fondas. [...]