Tarp sėkmės ir katastrofos: dvi perspektyvos į perėjimo procesą postkomunistinėse valstybėse - Danilevičius, Marius (Politologija, 2024)
Ghodsee, Kristen, ir Mitchell Alexander Orenstein. Taking stock of shock: Social consequences of the 1989 revolutions. New York: Oxford University Press, 2021.