Lietuvos ir Ukrainos baudžiamųjų justicijų išbandymų istorinės paralelės - Grunskienė, Nida (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: Sausio 13-osios byla; Lietuvos Respublikos generalinė prokuratūra; prokuroras; karo nusikaltimų tyrimas; teisinės pagalbos prašymas; Europos arešto orderis