Valstybės teisinė sistema ir politinė kultūra: istorinis diskursas - Prapiestis, Jonas (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: valstybės teisinė sistema; politinė kultūra; Aukščiausiosios Tarybos Teisinės sistemos komisija; Teisinės sistemos reformos metmenys; Lietuvos Respublikos Prezidentas; Konstitucinis Teismas