Diskusija dėl anatominių žmogaus organų teisinio statuso - Lytvynenko, Anatoliy A. (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: organo transplantacija; dovanojimo sutartis; civilinė teisė; nuosavybė; turtas; uzufruktas