Vietinis norminis teisės aktas kaip darbo teisės šaltinis - Davulis, Tomas (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: įmonė; vidaus aktai; teisės norminiai aktai; darbdavys; darbotvarka; įsakymas; darbuotojo pareigos