Laisvės atėmimo bausmės vykdymo moterims problematika ir lygtinio paleidimo taikymas - Norvaišytė, Goda (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: moterų laisvės atėmimo bausmės vykdymas; įkalinimas; lygtinis paleidimas