Lygtinio paleidimo taikymą reglamentuojančių įstatymų kaita ir kokybė atkūrus Lietuvos nepriklausomybę - Vosyliūtė, Andželika (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: lygtinis paleidimas; probacija; įkalinimo sutrumpinimas; laisvės atėmimo bausmės vykdymas; kalinių integracija; resocializacija; bausmės atlikimas visuomenėje