Baudžiamojo proceso išlaidų paskirstymas Lietuvos teisėje - Ažubalytė, Rima; Girdauskas, Mindaugas (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: proceso išlaidos; baudžiamasis procesas; administracinių nusižengimų teisena; civilinis procesas; žmogaus teisės; konstitucinė teisė