Baudžiamoji atsakomybė už transporto priemonės vairavimą esant neblaiviam. Lietuvos ir Lenkijos patirtis: teisinės lyginamosios įžvalgos - Levon, Justyna; Janusz, Janusz; Meška, Arūnas (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: vairavimas esant neblaiviam; baudžiamoji atsakomybė; girti vairuotojai