Terapinės jurisprudencijos galimybės Lietuvos baudžiamojoje justicijoje: kaltininko ir nukentėjusio asmens susitaikymo atvejis - Michailovič, Ilona; Jakaitytė, Ugnė (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: Terapinė jurisprudencija; kaltininko ir nukentėjusio asmens susitaikymas; mediacija baudžiamojoje justicijoje