Notaro pareigos ir atsakomybė baudžiamosios teisės požiūriu - Stračkaitis, Marius (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: notariatas; notaro teisinis statusas; notaro pareigos; asmeninės atsakomybės principas; notaro baudžiamoji atsakomybė