Profesinių sąjungų veiklos laisvė: teisinės garantijos ir baudžiamoji atsakomybė - Petrylaitė, Daiva; Petrylaitė, Vida (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: asociacijų laisvė; profesinių sąjungų veikla; trukdymas profesinių sąjungų veiklai