Ar prekybos žmonėmis nusikaltimas – vis dar iššūkis Lietuvos teismams? - Gutauskas, Aurelijus (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: prekyba žmonėmis; kasacininės instancijos teismas; žmogaus pažeidžiamumas; žmogaus išnaudojimas; Europos Žmogaus Teisių Teismas