Baudžiamosios teisės atspindžiai Europos Sąjungos teisingumo teismo jurisprudencijoje - Prapiestytė, Deimilė (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: Europos Sąjungos Teisingumo Teismas; prašymas priimti prejudicinį sprendimą; SESV 267 straipsnis; valstybės narės teismas; teismų bendradarbiavimas baudžiamosiose bylose