Baudžiamoji justicija statistikos labirintuose - Prapiestis, Darius (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: Baudžiamoji justicija; oficialioji statika; nusikalstamumo statistika; ikiteisminio tyrimo statistika; užregistruotos nusikalstamos veikos; išaiškintos nusikalstamos veikos