Baudžiamosios teisės konstitucionalizavimo patirtis - Birmontienė, Toma (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: baudžiamosios teisės konstitucionalizacija; konstitucinės ir baudžiamosios atsakomybės santykis; konstitucinė sankcija; apkalta