Žemyn ir aukštyn: kelios konstitucionalisto mintys apie konstitucinės ir baudžiamosios teisės sąveiką - Kūris, Egidijus (Vilnius University Open Series, 2024)
-
Keywords: baudžiamoji teisė; konstitucinė kontrolė; konstitucinė teisė; konstituciocentrizmas; ordinarinė teisė; teisės konstitucionalizacija