Lietuvos Respublikos Konstitucinio Teismo pirmininko Gintaro Godos sveikinimo žodis Konstitucinio Teismo 30-mečiui skirto leidinio sudarytojams ir autoriams - Goda, Gintaras (Vilnius University Open Series, 2024)
-